Rohkema info nägemiseks:

VSV BETOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1618; jälgijaid - 14. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VSV BETOON OÜ kohta arvamuslugu!"

VSV BETOON OÜ hetkeolukord

Juba 1618 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

VSV Betoon OÜ asutati 29. juulil 2014. aastal, seega on tänaseks tegutsetud 8 aastat. Ettevõte tegutseb ehitusvaldkonnas, olles spetsialiseerunud betoonitöödele. Lisateenustena osutatakse üldehitusteenuseid, lammutustöid ning projekteerimist. Kõik 2022. aasta tulud teeniti Eestis. VSV Betoon OÜ jätkab aktiivset tegutsemist ehitusvaldkonnas ka 2023. aastal.

Osaühingu peamisteks klientideks on mitmesugused tootmisettevõtted ning teised ehitusettevõtted Eestis. 2022. aastal osutati ehitusteenuseid kokku 206 143 euro eest. Majandusaasta lõpetati kasumiga, summas 33 464 eurot. Põhiosa 2022. aastal teenitud müügituludest saadi vundamendi-, betooni- jm müüritööde teostamisest.

Ettevõttel on üks omanik ja kaks juhatuse liiget. Juhatuse liikmetele arvestati 2022. aastal tasusid summas 6429 eurot. Dividende maksti 2022.

aastal välja summas 4967 eurot (bruto).

VSV Betoon OÜ visioon on olla parim betooni erilahenduste pakkuja Eestis. Ettevõtte juhtkond järgib vaba ja ausa konkurentsi põhimõtteid, püüdes võita kliente: (cid:127) personaalsete ja põhjalike ehituspakkumuste koostamisega; (cid:127) uudsete ja tõhusate, kliendi jaoks parimate lahenduste väljatöötamisega; (cid:127) lepingus kokkulepitud tähtaegadest ja ehituse maksumusest kinnipidamisega; (cid:127) kõrge kvaliteediga ehitustööde teostamisega.

Tänu meiepoolsele avatud ja vastutustundlikule suhtumisele töösse saavad sündima suurepärased tulemused, mis ületavad iga kliendi ootusi!

VSV BETOON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.